Signeren boek Het koffertje van de burgemeester

Op 2 december is naast het Jaarboek 2023 van ons Genootschap ook het lees-, kijk- en luisterboek Het koffertje van de burgemeester gepresenteerd.

Na een toelichting van Hans Kuyper over de totstandkoming van het boek werd het eerste exemplaar door Peter Tange uitgereikt aan Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen.

‘Het koffertje’ is naast een lees- en kijkboek ook een luisterboek. Achterin het boek is een QR-code opgenomen waarmee men de verhalen ook kan beluisteren, ingesproken door Peter Tange.

Iedereen die op 2 december een voucher heeft gekocht kan die vanaf vrijdag 8 december bij Foto Weenink – Goedheer, Dorpstraat 34a of Slagerij Gijs Tange, Dorpsstraat 39 in Wormer inwisselen voor het boek Het koffertje van de burgemeester.

Bij deze zaken is het boek vanaf 8 december ook te koop voor de prijs van € 14,95.

Omdat veel mensen te kennen gaven het boek graag door Peter Tange en Hans Kuyper gesigneerd te willen hebben, is er een signeersessie georganiseerd.

Degenen die dat willen kunnen op zondag 10 december van 11.00 tot 15.00 uur terecht bij de Poelboerderij, Veerdijk 106 te Wormer.

Peter Tange en Hans Kuyper zullen daar aanwezig zijn om het boek te signeren.

Bewaren 5 december 2023