Open Monumentendagen 2017 doorslaand succes

10 september 2017 – De belangstelling was overweldigend voor het boek, de expositie en de slideshow over Hoe de boer uit Wormer verdween in Café Groos afgelopen weekend 9 en 10 september.

Het begon zaterdagochtend met de uitreiking van het eerste exemplaar van het boek aan Rijna Dokter in een afgeladen zaal met genodigden en andere belangstellenden.

Ook daarna was zowel op de zaterdag als de zondag de toeloop groot met een ongekend bezoekersaantal van in totaal ca. 900 personen.

Het boek zelf vond zodanige gretige aftrek dat al haverwege de zaterdagmiddag het boek was uitverkocht. Voor al diegenen die zich daarna melden voor een boek is een lijst aangelegd voor de nabestelling. Inmiddels heeft Zaansprint opdracht gekregen om nog 150 exemplaren bij te drukken. Deze zijn donderdag a.s. gereed.

Op donderdag 14 september vanaf 19.30 uur hebben we een extra zitting in Café Groos, Dorpsstraat 206, Wormer, om de bestelde boeken af te halen.

Voorafgaande aan de verschijning hadden al 60 personen op het boek ingetekend. Voor zover deze het afgelopen weekend nog niet zijn opgehaald kunt u dan eveneens bij ons terecht voor uw boek. Overigens ook zonder reservering kunt u het boek dan kopen.

Bewaren 10 september 2017