header_zaanbrug_1894

Genootschapsnieuws september 2020

Beste leden,

Met deze nieuwsbrief willen wij u graag herinneren aan de mogelijkheid om te stemmen over de besluiten van de Algemene Ledenvergadering van het Historisch Genootschap Wormer.
Hiervoor kunt u inloggen op genootschapwormer/alv/ met het wachtwoord dat staat vermeld op blz. 2 van Torenklanken 59 van augustus 2020. Hier kunt u alle informatie over deze bijzondere Algemene Ledenvergadering vinden en uw stem uitbrengen. Wij zien uw mening met belangstelling tegemoet.

Verder brengen wij nogmaals de Open Momumentendag op 12 september a.s. in De Stoomhal onder uw aandacht. Op die dag zal de uitreiking van het boek Het ABC van weleer plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,
Historisch Genootschap Wormer
Omslag ABC

Open Monumentendag 2020

Op zaterdag 12 september, Open Monumentendag, wordt het boek Het ABC van weleer gepresenteerd in de Stoomhal in Wormer. De presentatie, die om 10.30 uur begint, is in verband met de coronarestricties uitsluitend voor genodigden. Vanaf 11.30 uur start de verkoop van het boek. Tot 16.00 uur kunt u daarvoor terecht in De Stoomhal. Betaling van het boek vindt bij voorkeur contactloos plaats. Een pinautomaat is aanwezig. Het boek kost € 17,50.
U bent van ons gewend dat de presentatie vergezeld gaat van een foto-expositie. Die kan helaas niet doorgaan, omdat we de bepaling van 1,5 meter afstand van elkaar houden dan niet kunnen garanderen. In De Stoomhal mogen, met inachtneming van deze regel, maximaal 75 mensen bij elkaar komen. Bij de ingang zal deze norm strikt toegepast worden.
Een extra verkooppunt zal vanaf 14 september gecreëerd worden in fotozaak Weenink-Goedheer, Dorpsstraat 34, waar uitsluitend via pinbetaling het boek te verkrijgen is.

Wij hopen u te kunnen begroeten op zaterdag 12 september in de Stoomhal, Pakhuisplein 44, Wormer.
bw_zaan_13

Volg ons

facebook 
MailPoet